#Bougasmoisturizer

6 MASALAH KULIT MUKA BOLEH SELESAI DGN SATU CARA❗️ . Siapa ada masalah mcm ni?👇 ✔️ kulit berminyak, berkilat satu muka ✔️ kulit kusam tak berseri ✔️ liang pori besar, nampak jelas lubang lubang ✔️ parut jerawat susah hilang ✔️ jerawat duk melekat xnak hilang / jerawat on off . Kalau uols memang tgh mengalami 6 masalah diatas tu, uols wajib cuba Set Flawless Bougas Beauty. 3 item je tapi kesan mmg meletops ✨ . Set Flawless Bougas Beauty merangkumi ▪️Bougas Beauty Facial Cleanser . ▪️Bougas Beauty Advanced Serum . ▪️Bougas Beauty Face Scrub . Trust me bila uols dah pakai confirm akan repeat lagi sebab kesan dia memang terbaik. Dah beribu positive testimoni yg kita dapat semuanya berpuas hati dgn kesan Set Flawless❗️ . #bougasbeautymarvelous #bougasbeautyhq #bougasbeauty #bougasdiscovers #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougascleanser #bougasmoisturizer #bougaslover #bougasbeautybangi #bougasbeautysubang #bougasbeautyskincare #skincare #skincareproducts #healthyingredients #serum #hydration #glowingskin #healthyskin #skincareroutine #hotselling #glowup #skinconcerns #trustedseller #amiraothman #oilyskin #dryskin #normalskin #amiraothman #neelofa


0💬Normal

Jangan lupa apply serum dulu sebelum masuk tidur dan bangun pagi esok pagi tau 😘 . . Barulah nanti bangun pagi muka tak berminyak dan nampak segar je 🔥


1💬Normal

SKIN MAKIN SIHAT ✨ . Lisa ni dulu muka dia sangat teruk. Muka penuh jerawat, blackhead, whitehead, kulit tak sekata. . Tapi sejak diperkenalkan produk Bougas, dia terus jatuh cinta nak try. Dalam masa 2 minggu je perbezaan skin dulu dengan sekarang sangat JAUH BEZA 🔥🔥🔥 . Skin dia sekarang makin cantik, sihat, berseri. Kalau konsisten mesti FLAWLESS. Siapa tak suka kannnn? 🙈 Cepat-cepat dapatkan skin yg cantik dengan Bougas Beauty sahaja. . Bougas Beauty price: ▪Bougas Advanced Serum RM75 ▪Bougas Facial Cleanser RM69 ▪Bougas Face Scrub RM49 ▪Bougas Moisturiser RM65 . 🚗 FREE COD KL & SELANGOR 📦 POSTAGE EVERYDAY 🎁 FREE GIFT WITH ANY PURCHASE 📲 WHATSAPP 01114293837 / LINK IN MY BIO #bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #skincare #skincaretips #bougasbeauty #bougaslovers #bougasfeedback #agentbougasbeauty #bougaspetalingjaya #bougassubangjaya #bougaskelanajaya #bougasshahalam #bougasdamansara #bougaspuchong #bougasklcc #bougaswangsamaju #bougassetapak #bougaskepong #bougascheras #bougasselangor #bougaskualalumpur #agentbougasbeauty


0💬Normal

Korang tahu tak, ade website yang boleh tolong cek kan skincare korang sama ada selamat digunakan ke tak, ada chemical terlarang ke tak. So tak de istilah tersalah pilih skincare dah lepas ni😉 . Dah tak alasan kata tak tahu nak cek, cemne ye??? tahu-tahu je muka korang dah breakout, sebab apa?? Sebab banyak chemical yang terlarang dalam ingredients skincare yang korang pakai tu. Haaa nak menyesal tak gua dah😌😭 . #bougasbeautyhq #bougasbeauty #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #teambougas #TEAMsyera #sideincome #viral #freegift #flawlessskin #glowingskin #sales #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasscrub #bougassquad #malaysiareview #malaysiatrending #bougasfeedback #malaysiaviral #bougasselangor #bougasbeautyselangor #bougassungaisireh #bougassekinchan #bougaskualaselangor #bougassawahsempadan #bougastanjungkarang


0💬Normal

BOUGAS BEAUTY : ALL-DAY MOISTURIZER 𝐊𝐄𝐁𝐀𝐈𝐊𝐀𝐍 𝐌𝐎𝐈𝐒𝐓𝐔𝐑𝐈𝐙𝐄𝐑 𝐁𝐎𝐔𝐆𝐀𝐒 𝐁𝐄𝐀𝐔𝐓𝐘 🔅 sesuai untuk semua jenis & masaalah kulit . . •𝙍𝙊𝙎𝙀 𝙒𝘼𝙏𝙀𝙍 - Membantu kekalkan keseimbangan pH (suhu) kulit - Kawal minyak berlebihan - Kurangkan keradangan pada kulit - Merawat masalah jerawat & eczema secara berkesan - Membantu memberi kelembapan pada kulit - Antioksidan dalam Rose Water membantu kuatkan sel sel & memperbaharui sel sel kulit - Bau yang segar & menyenangkan (aroma therapy) . •𝙃𝙔𝘼𝙇𝙐𝙍𝙊𝙉𝙄𝘾 𝘼𝘾𝙄𝘿 - Melembapkan kulit - Mencegah pertumbuhan jerawat - Agen anti penuaan kulit - Melindungi kulit daripada radikal bebas - Menganjalkan kulit - Melembutkan kulit . #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautyadvanceserum #bougasbeautyadvanced #bougasalldaymoisturizer #bougaslover #bougas #bougasmoisturizer #bougasserum #bougasserummurah #bougasserumoriginal #bougasmoisturiser #serumbougasmurah #serumbougasbeauty #bougas #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautycleanser #bougasbeautycleanserofficial #bougascleanser #bougascleansermurah #bougasfacialcleanser #bougasfacialcleansermurah #facialcleanserbougas #bougasbeautymoisturizer #bougasfacescrub #bougasfacescrubmurah #bougasfacescruboriginal #followforfollowback #likeforlikes . 💰RM65.00 exclude postage 🚚tambah postage RM8 (SM) / RM12 (SS) . *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos pada hari yg sama (Poslaju / J&T courier service). . Grab yours now!!! 💃🏼 Whatsapp me at 013-5269766 Click 👉🏻 wasap.my/60135269766 Follow our Instagram accounts as below: @beauty.enthusiasm @lulu_beauteempire @auzarett_beauty


0💬Normal

SKIN IS GOING TO BE BETTER Khadijah loves bougas skincare products and she said her skin is getting better too! Bougas set is RM258 & it's available in loose item too, whatsapp 0124449918 to place order. #bougasbeautykl


1💬Normal

"APA KELEBIHAN BOUGAS MOISTURIZER? 🤔" - ✨Dengan adanya HYALURONIC ACID ia dapat melembapkan kulit kita ❤️ ✨Dapat mengurangkan iritasi. ✨Tidak melekit dan cepat meresap 😍 ✨Tekstur yang sangat ringan & water based. ✨Membaiki tona kulit & kulit kusam .. confirm muka glowing je 🥰 - Berminat boleh tekan link ws di bio 😘❤️ #bougasbeauty #bougasbeautymelaka #bougasbeautyunikl #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasserummelaka #bougascleanser #bougasbeautycleanser #bougascleansermelaka #bougasscrub #bougasbeautyscrub #bougasscrubmelaka #bougasmoisturizer #bougasbeautymoisturizer #bougasmoisturizermelaka #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyklang #bougasbeautypetalingjaya


0💬Normal

Bahan yang ada dalam - Bougas Beauty Cleanser Aqua Decyl Glucoside Cocamidopropyl Betaine Coco-Glucoside Glyceryl Oleate Peg-90 Glyceryl Isostearate Laureth-2 Imperata Cylindirica Root Extract Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil Olea Europea (Olive) Oil Alpha Tocopherol Acetate Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides Octyldodeceth-25 Sodium Hyaluronate Phenoxyethanol Butylene Glycol Prunus Yedoensis Leaf Extract Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer 1 botol cleanser boleh tahan dalam masa 2-3 bulan bergantung pada penggunaannya. Cleanser ini memang best sebab teksturnya lembut, tidak berbuih dan tiada pewangi. Sesuai untuk kulit sensitif. Apa lagi..meh lah grab #bougasbeautyfacialcleanser DM or wassap sy untuk order COD & Postage setiap hari #bougasbeautyhq #bougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasbeautykelantan #bougaslover #bougasbeautyhqmalaysia #bougasbeautyagent #bougasbeautytanahmerah #bougasbeautykoklanas #bougasbeautyuitmdengkil #thatdesirebleskin #bougasmoisturizer


0💬Normal

Bahan yang ada dalam - Bougas Beauty Cleanser Aqua Decyl Glucoside Cocamidopropyl Betaine Coco-Glucoside Glyceryl Oleate Peg-90 Glyceryl Isostearate Laureth-2 Imperata Cylindirica Root Extract Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil Olea Europea (Olive) Oil Alpha Tocopherol Acetate Peg-8 Caprylic/Capric Glycerides Octyldodeceth-25 Sodium Hyaluronate Phenoxyethanol Butylene Glycol Prunus Yedoensis Leaf Extract Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer 1 botol cleanser boleh tahan dalam masa 2-3 bulan bergantung pada penggunaannya. Cleanser ini memang best sebab teksturnya lembut, tidak berbuih dan tiada pewangi. Sesuai untuk kulit sensitif. Apa lagi..meh lah grab #bougasbeautyfacialcleanser DM or wassap sy untuk order COD & Postage setiap hari #bougasbeautyhq #bougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasbeautykelantan #bougaslover #bougasbeautyhqmalaysia #bougasbeautyagent #bougasbeautytanahmerah #bougasbeautykoklanas #bougasbeautyuitmdengkil #thatdesirebleskin #bougasmoisturizer


0💬Normal

Bougas beauty sekarang bukan ada 3 produk ni je tau, kita dah tambah 1 lagi produk baru iaitu #AllDayMoisturizer 🌹 - Siapa yang dah grab #AllDayMoisturizer? Komen SAYA dekat bawah . 🌸 DM to order or ; 🌸 WhatsApp 019 235 2370 or ; 🌸 Click link in bio to WhatsApp without saving number 😊 >------------------------------------------------------------------< 🌹 BougasBeauty Serum - RM75 🌹 BougasBeauty Scrub - RM49 🌹 BougasBeauty Cleanser - RM69 🌹 BougasBeauty Moisturizer - RM65 - #bougasbeauty #bougasfeedback #bougasserum #bougasscrub #bougascleanser #bougasmoisturizer #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautypetalingjaya #bougasbeautydamansara #bougasbeautysungaibuloh #bougasbeautyshahalam #bougasbeautysetialam #bougasbeautyrawang #bougasbeautypuchong #bougasbeautycheras #bougasbeautyampang #bougasbeautybangsar #bougasbeautyklang #bougasbeautykepong #bougasbeautygombak #bougasbeautyperak #bougasbeautyipoh #bougasbeautykualakangsar #bougasbeautyfeedback


0💬Normal

Siapa yang dah cuba #Alldaymoisturizer confirm akan cakap bau dia wangi sangat macam bau sirap bandung. Ha sebenarnye bau dari air ros tau memang salah satu bahan dalam moisturizer ni. . Sangat membantu untuk kawal PH balance kulit kita daripada minyak berlebihan & dalam masa merawat keradangan kulit. . Bukan kulit kering je kena pakai moisturizer tau, kulit berminyak pun digalakkan pakai. Supaya minyak dalam kulit uolls terkawal. 🌺 . Much Love 💕 @bougasbeauty.eila #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasrichteam #bougasfeedbackofficial #bougasbeautyselangor #bougasbeautyputrajaya #malaysia #agentwanted #igersmalaysia #skincaremalaysia #serumglowing #bougasbeautyadvanveserum #bougasbeautycleanser #bougasbeautyscrub #bougasbeautyputrajaya #bougasbeautykl #bougasbeautyklang #hantaranshahalam #bougasbeautymelaka #bougasbeautyterengganu #bougasmoisturizer #uitm #unisel #politeknik


0💬Normal

STRESS CONFIDENT DIRI TAKDE SEBAB ADA JERAWAT PENUH SATU MUKA ⁉️ . Jangan biarkan dear. Make sure cari jalan cepat untuk atasi masalah tu oke? Kita hidup nak kena jumpa orang sana sini. Nak beli ikan pon jumpa orang kan? Nak beli pen pon sama. Jadi, memang tak sah la orang tak pandang muka kita. So, tunggu apa lagi? Jom cecepat tekan link kat bio untuk dapatkan muka idaman SEBELUM RAYA! 😘


1💬Normal

Best combination for dull skin! Sangat membantu untuk mencerahkan & melembapkan kulit. Jangan biarkan kulit korang nampak kusam lama-lama, dapatkan #bougasmoisturizer & #AdvancedSerum sekarang 😉 . #bougasbeauty


0💬Normal

[ BEST GILA ? 😱 ] Korang dah try belum niiii. To those yang mencari cari lagi moisturizer apa yang best, please try #bougasmoisturizer ! Our main focus dalam moisturizer ni ialah Bee Venom and #hyaluronicacid ♥️ - Get yours now 📲 011-6070 7328 atau dengan semua stokis dan agent sah #mskinstoryteam !


2💬Normal

ALL DAY MOISTURIZER 🌟 - Wangi tau bau #bougasmoisturizer ni sebab bahan utama nya adalah rose water bukan sebab ada fragrance. Bau ala2 macam sirap bandung gitu. Tapi korang jangan minum plak ye 🤣 - All ready stock dekat iqa. Just tekan link dekat bio utk order k . Nak dm @bougas.tyqi pon boleh 😘 - #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougascleanser #bougasnegerissembilan #bougasseremban #bougassenawang #bougasnilai #bougaslabu #bougasbandarenstek #bougasrembau #bougasalorgajah #bougastampin #bougasampangan #bougasparoi #bougassendayan #bougasbandarainsdale #facescrub #serumwajah #serumviral #serumjerawat #serums #serumglowing #duittepi #sayagunasayajual #sideincome #buatduit #agentwanted #BougasMostWanted


6💬Normal

KENAL DOK TASHA MASHAHAR NIII ?! - Uih bukan kaleng kaleng serum sakti ni !! @tashamanshahar pun tak skip bougas beauty advanced serum ni uols !


1💬Normal

I jux found out that she is my daughter's friend.. hahahaha but what a great feedback.. #bougasfacialcleanser #bougasserum#bougasscrub #bougasmoisturizer


0💬Normal

Siapa yang dah cuba #AllDayMoisturizer confirm akan cakap bau dia wangi sangat macam bau sirap bandung. Ha sebenarnya bau daripada air ros tau, memang salah satu bahan dalam moisturizer ni 💧🌹 • Sangat membantu untuk kawal ph balance kulit kita daripada minyak berlebihan & dalam masa merawat keradangan kulit. • Bukan kulit kering je kena pakai moisturizer tau, kulit berminyak pun digalakkan pakai. Supaya minyak kulit korang terkawal, so nak pakai atau biar kan je kulit muka minyak berlebihan? Korang decide okay 💋 • READYSTOCK ✅ FACE SCRUB RM49|100GRAM ✅ FACIAL CLEANSER RM69|150ML ✅ ADVANCED SERUM RM75|20ML ✅ MOISTURIZER RM65|50G • 📍CENTRE POINT KOTA KINABALU ORDER BOUGAS❓FIND ME OR FOLLOW MY IG @bougasbeauty_kotakinabalu • #teambbsasy #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasbeautykotakinabalu #bougaskk #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasbeautytawau #bougasbeautytelupid #bougasbeautyranau #bougasbeautysipitang #bougasbeautybeaufort #bougasbeautylabuan #bougasbeautykeningau #agentbougas #agentbougaskotakinabalu #bougasbeautykundasang #bougasbeautybrunei #bougasbeautyadvancedserum #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacescrub #agentbougasbeauty #bougasbeautymoisturizer #bougaslover


0💬Normal

SECANTIK BUNGA SAKURA💖 . Apa yang cantik tuu? Hehehe kulit orang yang pakai produk bougas serum lahh mesti lah cantik kann🥰 . Okay okay, kalau kamu mau tau, banyak betul kebaikan bunga sakura ni tau. Antaranya : 1. Melindungi kulit dari radikal bebas 2. Menjaga kelembutan & kekenyalan kulit 3. Mencerahkan kulit 4. Melembapkan kulit 5. Mengecilkan liang pori 6. Meredakan keradangan kulit 7. Menyekatakan tona kulit . "wowww!! Seriouslah bunga sakura sebagus ni??" . Haa ya la. Betul lah. 😊 Bunga sakura ni memang bagus untuk kulit kita. Dapat merawat kulit dan mencantikkan kulit kita. . "mana mau dapat produk yang ada sakura ni?" . Haaa Bougas Advanced Serum lah jawapannya! 😍 Bougas Advanced Serum ada bahan bunga sakura ni, no wonder lah orang yang pakai bougas serum ni cantik kulitnya, kulit makin lama makin sihat🥰 . Jom cantikkan & sihatkan kulit sama sama dengan Bougas Advanced Serum 😊


1💬Normal

BOUGAS MOISTURIZER . . 𝐊𝐄𝐁𝐀𝐈𝐊𝐀𝐍 𝐌𝐎𝐈𝐒𝐓𝐔𝐑𝐈𝐙𝐄𝐑 𝐁𝐎𝐔𝐆𝐀𝐒 𝐁𝐄𝐀𝐔𝐓𝐘 . . 🔅 sesuai untuk semua jenis & masaalah kulit . . •𝙍𝙊𝙎𝙀 𝙒𝘼𝙏𝙀𝙍 - Membantu kekalkan keseimbangan pH (suhu) kulit - Kawal minyak berlebihan - Kurangkan keradangan pada kulit - Merawat masalah jerawat & eczema secara berkesan - Membantu memberi kelembapan pada kulit - Antioksidan dalam Rose Water membantu kuatkan sel sel & memperbaharui sel sel kulit - Bau yang segar & menyenangkan (aroma therapy) . . •𝙃𝙔𝘼𝙇𝙐𝙍𝙊𝙉𝙄𝘾 𝘼𝘾𝙄𝘿 - Melembapkan kulit - Mencegah pertumbuhan jerawat - Agen anti penuaan kulit - Melindungi kulit daripada radikal bebas - Menganjalkan kulit - Melembutkan kulit . . 📲+6013-4930050 . . @suretrim_ida @idarahman.beauty . #BougasBeauty #bougasbeauty #bougasmoisturizer #moisturizers #bougascleanser #bougaslovers #bougasbeautyadvancedserum #bougasfeedback #BougasFacialCleanser #bougasserum #bougascleanser #bougasscrub #produkbougas #sayajualonline #bazarpaknilonline #bazarpaknil


0💬Normal

BOUGAS MOISTURIZER . . 𝐊𝐄𝐁𝐀𝐈𝐊𝐀𝐍 𝐌𝐎𝐈𝐒𝐓𝐔𝐑𝐈𝐙𝐄𝐑 𝐁𝐎𝐔𝐆𝐀𝐒 𝐁𝐄𝐀𝐔𝐓𝐘 . . 🔅 sesuai untuk semua jenis & masaalah kulit . . •𝙍𝙊𝙎𝙀 𝙒𝘼𝙏𝙀𝙍 - Membantu kekalkan keseimbangan pH (suhu) kulit - Kawal minyak berlebihan - Kurangkan keradangan pada kulit - Merawat masalah jerawat & eczema secara berkesan - Membantu memberi kelembapan pada kulit - Antioksidan dalam Rose Water membantu kuatkan sel sel & memperbaharui sel sel kulit - Bau yang segar & menyenangkan (aroma therapy) . . •𝙃𝙔𝘼𝙇𝙐𝙍𝙊𝙉𝙄𝘾 𝘼𝘾𝙄𝘿 - Melembapkan kulit - Mencegah pertumbuhan jerawat - Agen anti penuaan kulit - Melindungi kulit daripada radikal bebas - Menganjalkan kulit - Melembutkan kulit . . 📲+6013-4930050 . . @suretrim_ida @idarahaman_88 . . #BougasBeauty #bougasbeauty #bougasmoisturizer #moisturizers #bougascleanser #bougaslovers #bougasbeautyadvancedserum #bougasfeedback #BougasFacialCleanser #bougasserum #bougascleanser #bougasscrub #produkbougas #sayajualonline #bazarpaknilonline #bazarpaknil


0💬Normal

BOUGAS MOISTURIZER 𝐊𝐄𝐁𝐀𝐈𝐊𝐀𝐍 𝐌𝐎𝐈𝐒𝐓𝐔𝐑𝐈𝐙𝐄𝐑 𝐁𝐎𝐔𝐆𝐀𝐒 𝐁𝐄𝐀𝐔𝐓𝐘 🔅 sesuai untuk semua jenis & masaalah kulit •𝙍𝙊𝙎𝙀 𝙒𝘼𝙏𝙀𝙍 - Membantu kekalkan keseimbangan pH (suhu) kulit - Kawal minyak berlebihan - Kurangkan keradangan pada kulit - Merawat masalah jerawat & eczema secara berkesan - Membantu memberi kelembapan pada kulit - Antioksidan dalam Rose Water membantu kuatkan sel sel & memperbaharui sel sel kulit - Bau yang segar & menyenangkan (aroma therapy) •𝙃𝙔𝘼𝙇𝙐𝙍𝙊𝙉𝙄𝘾 𝘼𝘾𝙄𝘿 - Melembapkan kulit - Mencegah pertumbuhan jerawat - Agen anti penuaan kulit - Melindungi kulit daripada radikal bebas - Menganjalkan kulit - Melembutkan kulit Harga : rm65 sahaja Whatsapp 0136248471 #BougasBeauty #bougasmoisturizer #pelembabkulit #pelembabwajah #pelembabbougas #moisturizerbougas #bajukurung #tudungsatin #photooftheday #picoftheday #ilike #ilikeback #likebackteam #ilikeit #likeforlike #like4like #likes #likers #likebackteam #likeforliketeam #kulitberminyak #bougasserum #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougasadvancedserum #bougascleanser #bougasfacialcleanser


0💬Normal

Jerawat? Say NO MORE! Makin bersih kulit sis ni kan!! 😍😍 Apply #advancedserum & tak skip skincare routine terus dapat skin mcm ni. Jerawat besar pun dah tk berani nak singgah lama dekat muka tau! . Korang yang belum dpt skin yang bersih, sabar sikit okay? Don't giveup! Slowly but surely, Inshallah. Yang penting kulit makan pulih dan sihat, setuju ke setuju? . 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 Or click link in bio to order☺ . #teamSYA #bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #teambougas #sideincome #viral #freegift #flawlessskin #glowingskin #2020 #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasscrub #bougassquad #Slotakasiamalaysia #tv3malaysia #bougasfeedback #malaysiaviral #bougasselangor #bougasbeautyselangor #uitm #melaka #sabah #sarawak #bougasbeautymelaka #bougasmelaka


1💬Normal

Kenape korang kena try our hot sale #bougasmoisturizer ❓❓ - Sebab dalam #alldaymoisturizer dari Bougas Beauty ni ada Hyaluronic Acid dimana HA ini sangat bagus dalam melembabkan skin kita awak 🤩 - Lepastu teksture #alldaymoisturizer dari Bougas Beauty ni adalah gel type dimana ianya sesuai untuk all skintype terutama sekali pada siapa yang ada masalah oily skin 🤩 - Dalam #alldaymoisturizer dari Bougas Beauty ni juga tiada sebarang fragrance tetapi kita gantikan dengan bau rose yang datangnya dari extract rose itu sendiri tau jadi sensitive skin yang takboleh kena fragrance & alcohol boleh try our #alldaymoisturizer dari Bougas Beauty 🥰 - Klik je link dekat bio kita untuk grab hot sale ni okey? Kita ada delivery sekitar Melaka & Postage seluruh Malaysia 🤩 - #bougasbeauty#bougasbeautymelaka#bougasbeautytelokmas#bougasbeautymerlimau#bougasbeautyjasin#bougasbeautyayerkeroh#bougasbeautymasjidtanah#bougasbeautyklebang#bougasbeautypantaiputeri#bougasbeautycheng#bougasbeautybukitkatil#bougasbeautysemabok#bbslegacy#agentwanted#bougasbeauty#bbslovers#bougasfeedback


0💬Normal

Yay! Jerawat Eka dah makin kurang 😍. And now full size moisturizer mmg tengah HOT SELLING 🔥🔥. Alhamdulillah semua puas hati dengan result BOUGAS #AllDayMoisturizer . 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 Or click link in bio to order☺ . #teamSYA #sales #bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #teambougas #sideincome #viral #freegift #flawlessskin #glowingskin #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasscrub #bougassquad #Slotakasiamalaysia #tv3malaysia #bougasfeedback #malaysiaviral #bougasselangor #bougasbeautyselangor #uitm #melaka #sabah #sarawak #bougasbeautymelaka #bougasmelaka


1💬Normal

#BOUGASGIVEAWAY TIME ✨ _ 3 pemenang bertuah berpeluang untuk memenangi SATU SET produk bougas beauty! _ How to win? 1. Like & repost this photo on your feed 2. Follow ig & twitter 3. Share (on caption) your fav bougas beauty product(s) & why 4. Tag us & include #BougasGiveaway _ Akan tamat 20/2/2020, 1PM. Jangan lupa public kan account ig korang okay. Good luck 🙌 _ #bougasbeauty #bougaskuantan #bougasscrubgambang #bougasscrubkuantan #bougasserumpahang #bougasserumkuantan #serumbougas #serumbougaspekan #serumbougaskuantan #scrubkuantan #scrubbougaskuantan #bougasscrubcherating #bougasbeautyserum #bougasbeautyscrub #bougasfreecod #kuantan #bougasmoisturizer


0💬Normal

Siapa yang dah cuba #AllDayMoisturizer confirm akan cakap bau dia wangi sangat macam bau sirap bandung. Ha sebenarnya bau daripada air ros tau, memang salah satu bahan dalam moisturizer ni 💧🌹 - Sangat membantu untuk kawal ph kulit, mengawal kulit kita daripada minyak berlebihan & dalam masa yg sama merawat keradangan kulit. - Bukan kulit kering je kena pakai moisturizer tau, kulit berminyak pun digalakkan pakai. Supaya minyak kulit korang terkawal, so nak pakai atau biar kan je kulit muka minyak berlebihan? Semua kulit memerlukan kelembapan. Korang decide yang terbaik utk kulit korang okay💋 . #bougasbeauty


1💬Normal

Haa ada apa tu ?? 😆 . . Hahaha advance serum ni memang ada “GUNA-GUNA” ke ? . . Haa nak tahu “GUNA-GUNA” apa ? 😆 . . Of course lah GUNA bahan2 yang SEMULA JADI 😍 . Advance Serum ni mampu buat kulit kita 👇🏻👇🏻 . . ✅Tidak Kusam ✅Kulit Lembut & Bersih . ✅Cantik & Sihat . ✅Cerah & Merawat Jerawat ✅Mengawal Lebihan Minyak di muka ✅Mengurangkan Parut . . Haa siapa ada masalah seperti Di atas? 😱 . . Jom Try Cuba Test GUNA Advance Serum 😊 Hanya RM75 / 20ml sahaja 😍 . . #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasjb #bougasfreecodjb #bougasfreepostage #bougasfreecodpasirgudang #bougasbeautyserum #alldaymoisturizer #bijikolestrol #jerawatbatu #jerawatnasi #pasirgudang #mountaustin #tamandaya #ulutiram #skudai #desajaya #desacemerlang #gelangpatah #nusajaya #saujana #kotatinggi #bandarpenawar #larkin #bougasmoisturizer #bougaslover


0💬Normal

PREGGY MOMMY JANGAN ‼️ - Jangan scroll ke bawah kalau korang bukan preggy mommy,tengah sarat bawak perut kekadang ada yang hormon tak stabil jugak kan?Yang tak pernah timbul PAKJER tetiberr naik 4-5 ketul bertapa dekatt muka 😫 - Gerammm kangg?Dahlar selalu kene jumpa Doctor nak checkup lagi nak keluar beli barang baby lagi!Sooo mommies kat luar sana jangan risau jangan susah hati,Bougas Beauty punya product semua based natural ingredients.Takde chemical or harmful ingredients. - So selamat dekat baby atau mummy baby,even nak pakai kejap lepastu lepas bersalin nak stop pun takde masalah.Takde kesan sampingan bila pakai Bougas Beauty punya products,tapi make sure buat PATCH TEST&BACA INGREDIENTS yang terkandung dalam skincare yang kita nak try dulu.


1💬Normal

New PROMO for this end February ‼️ FREE COD AREA LENGGONG OFF RM2 POSTAGE . Have you be a part of bougas lover? come on guys! Rugi tau tak grab time promo ni. This promo will be end on 29th 🔥 FAST ACTION FAST RESULT 💃🏻 . Berminat? Cepat click link dekat bio or direct ws zira tau 🤗😍 #promo #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougascleanser #bougasmoisturizer #bougassquad #bougasletops #teammika #bougasbeautyperak


0💬Normal

Apa yang bestnya #BougasFacialCleanser ni dirumus khas menggunakan Virgin Coconut Oil (VCO) dan Olive oil. Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuklah kulit sensitif & low pH level tau! So tak akan menganggu minyak semula jadi yang ada dkt kulit kita 🤗 . 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 https://SyaBougasbeauty.wasap.my Or click link in bio @syzwnisabri to order☺ . #bougasbeautyhq #bougasbeauty #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #teambougas #TEAMsyera #sideincome #viral #freegift #flawlessskin #glowingskin #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasscrub #bougassquad #malaysiareview #malaysiatrending #bougasfeedback #malaysiaviral #bougasselangor #bougasbeautyselangor #bougassungaisireh #bougassekinchan #bougaskualaselangor #bougassawahsempadan #bougastanjungkarang


1💬Normal

FEEDBACK PANAS-PANAS‼️💥 slide sebelahhh ... . Customer kita share selepas sebulan pakai Bougas Advanced Serum + Bougas Facial Cleanser🔥 . Jerawat breakout pakai produk lain dah hilang, kulit pun makin licin je‼️🤩🤩 . "Lepas pakai Bougas alhamdulillah, okay sangat sangat sangattt" tak dengar depan2 pun dah rasa memang okay sangat tu🤩 . . Nak cuba Bougas Beauty? Whatsapp 📲019-5115283 atau click link di bio. Kita akan tolong awak ok😉


1💬Normal

"NAK KULIT CANTIK MULUS, WAJIB JAGA STEPS PENJAGAAN MUKA - Kamu tahu moisturizer adalah salah satu steps yg penting dalam skincare rutin? Ok sis mahu share my most fav moisturizer; ALL DAY BOUGAS MOISTURIZER 😍 . Kebaikan All-Day Bougas Moisturizer 👇 . ✔️ Tekstur yang ringan iaitu berasaskan air/ gel . ✔️ Sesuai untuk kulit normal dan kulit berminyak . ✔️ Ringan dan tidak melekit di kulit . ✔️ Mempunyai bau ros yang wangi daripada bahan Rosa Damascena Flower Water selain mempunyai fungsi yang baik untuk kulit. ✔️ Mempunyai bahan Hyaluronic Acid untuk melembapkan kulit dan berfungsi utk ‘lock moisture’ dalam kulit . Best kan? Jom dapatkan sekarang. ☺️ . #AllDayMoisturizer #BougasMoisturizer


0💬Normal

GET THE ALL DAY MOISTURIZER . . Why u need a moisturizer. Is it important? Yess it is! Because it will lock the skin moisturiser. U need to have this okay 👌. Its only RM 65 and can be last for two months to three months. . . Anything to ask, yoy can directly DM me or click link in my bio. Or just whatsapp me 0199020121 . . #bougasbeauty #bougasserum #serumbougas #bougasnilai #bougasusim #bougasbangi #bougasukm #bougasupm #bougaskotawarisan #freecodbougasnilai #bougasraub #bougaslipis #bougasbenta #bougassepang #bougasfreecodusim #bougasfreecodnilai #bougasbbst #bougasbsp #bougasbangiavenue #kayman #wawacosmetic #obsess #bbsbluesky #bougascod #bougasmoisturizer


0💬Normal

Siapa kat sini yang ada masalah kulit berminyak? Mesti susahkan korang nak cari moisturizer yang sesuai. - Apa kata korang cuba AllDayMoisturizer , akan membantu mengekalkan kelembapan kulit korang sepanjang hari ❤️


1💬Normal

SHORT SHARING ABOUT BOUGAS ADVANCED SERUM 💖 . Hi semua! Dalam video ni Eka ceritakan serba sedikit mengenai Bougas Advanced Serum yang kamu perlu tau okay. Banyak kebaikan bougas serum ni tau, sangat sangat best! 🥰 . Eka harap kamu enjoy video Eka ni😘abaikan ja cahaya di spec mata Eka tu tau, tu reflection dari phone Eka 😂 . Kalau ada sebarang pertanyaan & mau Eka bantu kamu dapatkan kulit yang sihat & cantik secara selamat dengan Bougas, DM Eka di IG cepat atau lagi senang klik ja link whatsapp di bio profile Eka okay.☺️


1💬Normal

Stop wishing you had great skin and get it now !! #cleanserbougas #bougas #bougasbeautytumpat #bougasserum #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #bougaskb


0💬Normal

Memang Rugi tau korg tak cuba #bougasmoisturizer haa tengok feedback ni, bangun pagi kulit suda tak rasa kering toink toink gituu.🥰🥰 - Kalau kulit korg jenis yg kering sebelum tidur malam nnti korg apply lah lebih sikit. Besok pagi lepas cuci muka , apply lagi confirm kulit rasa lembap & lembut jk tau. X percaya.? Haa sebab tu lah kena cuba baru tahu penangan dia.!! 💃😎 - MAU SKIN FLAWLESS❓JOMM KITA BERBOUGAS SEBELUM RAYA 🥳🥳 - #bougasbeautyhq #bougasbeautyfeedback #bougasbeautySabah


0💬Normal

BUNTU LAHHH‼️ . Haaa kenapa sudah ni buntu ni? Jangan bah, relax relax. Okay, ramai jugak yang ada masalah ni tau. Sudah jaga betul betul basic skincare routine, tapi masih jugak kulit selalu naik jerawat. Agak agak kenapa tu? 😁 . Sekarang Eka mau tanya kamu balik, kamu jaga ka cara pemakanan kamu? Kurang makan makanan berminyak, kurangkan makan makanan segera dan air manis. Ada? Kalau tidak, haaa tuu lah! Pemakanan pun mempengaruhi kesihatan kulit kita tau😊 jadi kurangkan lah makanan segera dan berminyak semua tu. Jaga kesihatan bagus bagus. Bukan setakat kesihatan badan terjaga, kesihatan kulit pun terjaga 💖 . Lagi satu, seminggu sekali kamu cuci ka cadar, selimut & sarung bantal kamu? Kalau kamu tidak cuci kan, berkumpul lah segala bakteria jahat di situ. Eeuuwwww! 🤮 Sebab tuu lah jerawat senang membiak‼️ . Benda macam nampak remeh tapi itulah hakikat nya. So ubah la mana yang perlu okay? Jaga pemakanan, dan cuci semua cadar, selimut & sarung bantal kamu seminggu sekali. . Stay healthy and gorgeous everyone 😊


1💬Normal

Siapa yang dah cuba #AllDayMoisturizer confirm akan cakap bau dia wangi sangat macam bau sirap bandung. Ha sebenarnya bau daripada air ros tau, memang salah satu bahan dalam moisturizer ni 💧🌹 Sangat membantu untuk kawal ph balance kulit kita daripada minyak berlebihan & dalam masa merawat keradangan kulit.😍 Bukan kulit kering je kena pakai moisturizer tau, kulit berminyak pun digalakkan pakai. Supaya minyak kulit korang terkawal, so nak pakai atau biar kan je kulit muka minyak berlebihan? Korang decide okay 💋


2💬Normal

. TAK BOLEH KE NAK PAKAI SALAH SATU JE? . Tak habis2 lagi kan isu dua beradik ni 😓 . Hari tu nat dah explain, tapi hari ni kota kasi apa kata doc pulak pasal ni . Mcm sama tapi tak serupa, nama pon dah lain kan fungsinya pon mesti ada beza ☺️ . Nak tau lagi tips dari nat?? Boleh tgok kat sini ye 👉🏻 #bougasnattsharing


1💬Normal

" Hmmm sedihnya skin berjerawat malu dengan skin sendiri bila tengok skin orang lain cantik-cantik. Apa produk yang sesuai ni? tak ada ke produk yang mampu merawat masalah skin berjerawat ni"😭😭 . Kini tak perlu risau lagi dengan terciptanya 1 SERUM waterbased yang mampu terus meresap dan merawat skin uolzz. Nak tahu produk apa yang bagus sangat tu???? Semestinya lah BOUGAS BEAUTY ❤️🌸 . See uolz tengok testimoni yang Sya share tu dah terbukti berkesan BOUGAS BEAUTY mampu bantu masalah skin korang tau 🤗 Sya pon happy bila customer share positive feedback 😍😍 . 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 Or click link in bio to order☺ . #teamSYA #sales #bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #teambougas #sideincome #viral #freegift #flawlessskin #glowingskin #2020 #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasscrub #bougassquad #Slotakasiamalaysia #tv3malaysia #bougasfeedback #malaysiaviral #bougasselangor #bougasbeautyselangor #uitm #melaka #sabah #sarawak #bougasbeautymelaka #bougasmelaka


1💬Normal

“SUAMI ASYIK MEMUJI SETIAP HARI CAKAP KULIT SAYA CERAH BERSERI.” 😍 Dalam masa 7 Hari Dah Nampak Perubahan👍🏻 “Lepas completekan basic skincare yang betul dri produk bougasbeauty #bougasadvancedserum #facialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer. kulit muka saya dah tak KUSAM lagi tona kulit dah sekata.parut2 jerawat di muka dh hilang. Suami sampai tegur kulit saya dah semakin cerah dan ada seri. Alhamdulillah " . Siapa tak kembang pungkoq kalau laki puji uiii. Nampak tak perbezaan sebelum & selepas berdamping dengan set bougasbeauty nihh FALL IN LOVE DAH😘? Ada lagi yg nak Cantik? Ramai yg dah berjaya dengan bougasbeauty taw. Harga sangat2 berpatutan dan tahan berbulan. . . Banyak FREE GIFT nak bagi nihh Limited untuk 3 terawal sahaja taw . Nak order bougas boleh whatapps 01136280106 ida okey.atau klik link @bougasbeauty_shahida .


0💬Normal

MASIH MENCARI PELEMBAP YANG SELESA DI KULIT❓ • Bougas Beauty All-Day Moisturizer mungkin jawapan pada pencarian anda! WHY❓ • ❄️Tekstur water-gel yang pantas meresap, tidak melekit buatkan kulit rasa selesa sepanjang hari - 💧Mengandungi HYALURONIC ACID yang mampu melembapkan kulit anda sepanjang hari - 🌷Bau rose water dari ekstrak rosewater yang mampu menenangkan fikiran dan anti-inflamasi • READYSTOCK ✅ FACE SCRUB RM49|100GRAM ✅ FACIAL CLEANSER RM69|150ML ✅ ADVANCED SERUM RM75|20ML ✅ MOISTURIZER RM65|50G • 📍CENTRE POINT KOTA KINABALU ORDER BOUGAS❓FIND ME OR FOLLOW MY IG @bougasbeauty_kotakinabalu • #teambbsasy #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasbeautykotakinabalu #bougaskk #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasbeautytawau #bougasbeautytelupid #bougasbeautyranau #bougasbeautysipitang #bougasbeautybeaufort #bougasbeautylabuan #bougasbeautykeningau #agentbougas #agentbougaskotakinabalu #bougasbeautykundasang #bougasbeautybrunei #bougasbeautyadvancedserum #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacescrub #agentbougasbeauty #bougasbeautymoisturizer #bougaslover


0💬Normal

Meet one of Advanced Serum active ingredients ; . Chinese Skullcap Extract • an essence extracted from the root of a plant, called Baikal Skullcap. • it is known to have effects such as antibacterial, anti inflammatory, tyrosinase activity block (whitening) and many more. . #bbsgrace #bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasmoisturizer #bbsterengganu #bbstehaa #bougasterengganu #tehaaempire


0💬Normal

Our baby Bougas Scrub ready stock 🛍️ _ Main ingredients Bougas Beauty Face Scrub ⬇️ ✨ PRUNUS YEDEONSIS LEAF EXTRACT Anti-Inflammation and good for skin conditioning _ ✨ CERA ALBA (BEESWAX) Holping hold in moisture and prevents clogging of pores _ ✨ CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT Brightening and skin lightening agents _ ✨ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT Moisturizing and powerful healing activity _ 🍁 Whatsapp : 011-37964683 (athirah) #bougasbeauty


1💬Normal

Alhamdulilah harini macam dah sihat sikit , InshaAllah esok boleh kerja macam biasa 😆 . . Tapi COD kite tetap jalan tauu , SETIAP HARI kite ON COD & POSTAGE 😆🥰 . . ✅COD JB & POSTAGE . . Wasap je kite untuk FAST RESPON 😍 . . #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasjb #bougasfreecodjb #bougasfreepostage #bougasfreecodpasirgudang #bougasbeautyserum #alldaymoisturizer #bijikolestrol #jerawatbatu #jerawatnasi #pasirgudang #mountaustin #tamandaya #ulutiram #skudai #desajaya #desacemerlang #gelangpatah #nusajaya #saujana #kotatinggi #bandarpenawar #larkin #bougasmoisturizer #bougaslover


0💬Normal

🌺bougas beauty | available in cubetalk! #bougasmoisturizer #cubetalk #presentideas #cubebrunei #cubeshopbrunei #cubestore #hypecubebrunei Where are we? ⬇️ Beside ocahdo and secret recipe🤗


0💬Normal

BASIC SKINCARE ROUTINE WITH #bougasbeauty 🧖🏻‍♀️ . . Eh eh mana dulu nak start pakai eh🤔 Jangan pening pening meh sini aina share yang mana satu korang kena start apply #sharingiscaring 💋 . . Simple step by using Bougas Beauty😉 . 1️⃣Bougas Facial Cleanser 2️⃣Bougas Face Scrub 3️⃣Bougas Advanced Serum 4️⃣All Day Moisturizer . . Grab yours now by clicking at my bio @bougasbeautykedah.sgpetani 🛍🛍 . . #bougasmoisturizer #alldaymoisturizer #bougasbeauty #bougascleanser #cleanser #skincare #skincareviral #kedah #cantikhanyatigatitis #serumcepatmeresap #bougasbeautyserum #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyserumsungaipetani #bougasbeautyserumkedah #facescrub #bougasbeautyfacescrubsungaipetani #bougasbeautyfacescrubkedah #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautykedah #sayajual #prelovedmalaysia #cantik #serumviral #serumwaterbasedno1 #serumcantik #viral #sungaipetani


0💬Normal

𝑩𝒐𝒖𝒈𝒂𝒔 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑨𝒅𝒗𝒂𝒏𝒄𝒆 𝑺𝒆𝒓𝒖𝒎 75 . . 𝕂𝕖𝕝𝕖𝕓𝕚𝕙𝕒𝕟 𝔸𝕕𝕧𝕒𝕟𝕔𝕖 𝕊𝕖𝕣𝕦𝕞 🔥For All Skin Types 🔥Tahan 2@3 bulan ke atas bergantung cara pemakaian korang 🔥Serum No.1 Malaysia#waterbased 🔥Membantu Mengatasi MASALAH SKIN(𝐁𝐫𝐞𝐚𝐤𝐨𝐮𝐭|𝐊𝐮𝐥𝐢𝐭 𝐊𝐮𝐬𝐚𝐦|𝐉𝐞𝐫𝐚𝐠𝐚𝐭|𝐉𝐞𝐫𝐚𝐰𝐚𝐭)#misicantiksebelumraya . . Macam mana nak ORDER???WhatsApp📲0198212510 atau lagi MUDAH click number di LINK BIO IG @bougasbeauty.masaijohor okey🤗 #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasbeautyfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasbeauty #bougasmoisturizer #bougasbeautypasirgudang #bougascodpasirgudang #bougaspasirgudangcod #bougaspasirgudang


0💬Normal

WAH!!!! Cantik sangat dah skin @lisaa_aa sekarang 😍😍 Thank you Lisa sebab rekodkan journey kulit sepanjang sebulan dengan hanya menggunakan 1 set produk bougas (exc. moisturizer). Tiap minggu korang boleh nampak beza kulit Lisa, makin flawless!! . Bayangkan lah dari sekolah menegah Lisa ni tk pernah dpt skin yang bersih, dia kata jerawat tu dah mcm kawan baik dia 😂 Sekarang korang tengok sendiri, dah banyak sangat kurang!!! YA ALLAH happy nya bila tengok, kulit pun makin glowing. Onz ke onz sangat kulit Lisa sekarang? 😍 . Seronok sangat dapat tolong korang yang ada masalah kulit ni, Inshallah Bougas akan sentiasa keluarkan produk yang berkualiti & semua jenis kulit boleh gunakan. Stay tuned 😘 . #bougasbeauty


1💬Normal

Ramai lagi sebenarnya yang masih tak tahu apa kebaikan serum dekat kulit kan? Meh nak share sikit . Ha kalau korang nak tahu, sbnrnya serum mempunyai bahan yang lagi aktif daripada pelembap muka (moisturizer) tau. Hampir 70% bahan aktif yang ada dalam serum akan meresap terus ke dalam kulit. . Sebab tu lah penting nya serum ni! Dia lah yang akan membantu merawat kulit korang, nak tahu banyak lagi korang boleh je tanya dekat link dkt bio 😉 . #bougasbeauty


1💬Normal

A bright beautiful smile on this wonderful day! Dah muka cantik mestilah happy 😍😘


1💬Normal

Happy Thursday! Korang jangan lupa scrub muka 2 kali seminggu tau! . Untuk memudahkan penyerapan produk skincare lain, baru lah senang segala bahan yang ada dlm produk masuk dalam skin korang. Lepas ni confirm flawless! 🥰 . #bougasbeauty


1💬Normal

Perlu ke buih dlm cleanser? . Well, jawapannya mestilah TAK PERLU! Buih ni ada sbb ada campuran chemical , and biasanya bila kita tgok ada buih kita rasa bersih. Sebenarny tu semua psikologi je u olls. Xda buih pon boleh bersih!! Korg yg jenis sensitif skin mmg highly recommended utk try this cleanser. Confirm Korg jatuh hati punyalah😍. . Whatsapp sue skrg utk order. Link ada kt bio ❤️. . 💞SELF PICK-UP @ CASA ANGGUN (nearby SK Sg. Nibong) . 🚗 COD AREA:. 📍Bayan Lepas. 📍Queensbay Mall. 📍Sunshine Mall. 📍Bayan Baru. 📍Sg. Ara. 📍Sg. Dua. 📍Sg.Nibong. 📍USM. 📍Gelugor. 📍Jelutong. 📍Bukit Jambul. 📍Penang Airport. 📍Relau. 📍Teluk Kumbar. 📍Paya Terubong. 📍Simpang Ampat 📍Perda 📍Alma 📍Nibong Tebal . Utk area yg xda dlm list, korg wasap ja Sue ya. InsyaAllah Sue boleh ja cover area Pulau ni❤️. . 📮POSTAGE seluruh MALAYSIA Whatsapp Sue ya! Klik link di Bio 🥰. https://linktr.ee/bougasbeautypenang.suhana . #bougasbeautypenang #bougasbeautysungainibong #bougasbeautysungaiara #thatdesirableskin #bougasbeautyrelau #bougasbeautygelugor #bougasbeautybayanlepas #bougasbeautybayanbaru #bougasbeautybukitjambul #bougasqueensbaymall #bougasflawlessteam #bougasmoisturizer #bougasbeautycleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyserum #bougasinfinityteam #bougasbeautykotatinggi #bougasserum #bougasscrubpenang #bougaspenang #bougasbayanlepas #bougascleanserpenang #bougasbeautyusm #mskinstoryteam #bougasbeautypenangairport #camelia #bougasbeautytelukkumbar #bougaslovers #bougasbeautykarpalsingh #kitabaikramaisayang


0💬Normal

Perlu ke buih dlm cleanser? . Well, jawapannya mestilah TAK PERLU! Buih ni ada sbb ada campuran chemical , and biasanya bila kita tgok ada buih kita rasa bersih. Sebenarny tu semua psikologi je u olls. Xda buih pon boleh bersih!! Korg yg jenis sensitif skin mmg highly recommended utk try this cleanser. Confirm Korg jatuh hati punyalah😍. . Whatsapp sue skrg utk order. Link ada kt bio ❤️. . 💞SELF PICK-UP @ CASA ANGGUN (nearby SK Sg. Nibong) . 🚗 COD AREA:. 📍Bayan Lepas. 📍Queensbay Mall. 📍Sunshine Mall. 📍Bayan Baru. 📍Sg. Ara. 📍Sg. Dua. 📍Sg.Nibong. 📍USM. 📍Gelugor. 📍Jelutong. 📍Bukit Jambul. 📍Penang Airport. 📍Relau. 📍Teluk Kumbar. 📍Paya Terubong. 📍Simpang Ampat 📍Perda 📍Alma 📍Nibong Tebal . Utk area yg xda dlm list, korg wasap ja Sue ya. InsyaAllah Sue boleh ja cover area Pulau ni❤️. . 📮POSTAGE seluruh MALAYSIA Whatsapp Sue ya! Klik link di Bio 🥰. https://linktr.ee/bougasbeautypenang.suhana . #bougasbeautypenang #bougasbeautysungainibong #bougasbeautysungaiara #thatdesirableskin #bougasbeautyrelau #bougasbeautygelugor #bougasbeautybayanlepas #bougasbeautybayanbaru #bougasbeautybukitjambul #bougasqueensbaymall #bougasflawlessteam #bougasmoisturizer #bougasbeautycleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyserum #bougasinfinityteam #bougasbeautykotatinggi #bougasserum #bougasscrubpenang #bougaspenang #bougasbayanlepas #bougascleanserpenang #bougasbeautyusm #mskinstoryteam #bougasbeautypenangairport #camelia #bougasbeautytelukkumbar #bougaslovers #bougasbeautykarpalsingh #kitabaikramaisayang


0💬Normal

Alhamdulillah for another feedback. Siapa belum try Bougas Facial Cleanser, korang patut baca feedback dari Nurul. • Memang betul, lepas apply Bougas Facial Cleanser. Memang kulit tak akan rasa tight langsung, malah korang akan rasa kulit makin lembut adalah 😍 • Jom dapatkat facial cleanser bougas dengan sai sekarang 💛 • READYSTOCK ✅ FACE SCRUB RM49|100GRAM ✅ FACIAL CLEANSER RM69|150ML ✅ ADVANCED SERUM RM75|20ML ✅ MOISTURIZER RM65|50G • 📍CENTRE POINT KOTA KINABALU ORDER BOUGAS❓FIND ME OR FOLLOW MY IG @bougasbeauty_kotakinabalu • #teambbsasy #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasbeautykotakinabalu #bougaskk #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasbeautytawau #bougasbeautytelupid #bougasbeautyranau #bougasbeautysipitang #bougasbeautybeaufort #bougasbeautylabuan #bougasbeautykeningau #agentbougas #agentbougaskotakinabalu #bougasbeautykundasang #bougasbeautybrunei #bougasbeautyadvancedserum #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #bougasbeautyfacialcleanser #bougasbeautyfacescrub #agentbougasbeauty #bougasbeautymoisturizer #bougaslover


0💬Normal

Hai selamat pagi bougas Lover ✨ . . Sebelum pergi kerja jgn lupa tau apply Bougas Serum tau 😘 . . Okay meh sini kite share kebaikkan Advance Serum ni 😍 . . KELEBIHAN SERUM BOUGAS BEAUTY - - ✅ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✅Tidak berminyak . ✅100% Waterbased ✅Membantu merawat kulit kusam ✅Kulit menjadi lebih halus dan licin ✅Mengawal lebihan minyak di muka ✅Membantu mengurangkan parut jerawat dan jeragat ✅Di perbuat dari ekstrak tumbuhan . . #bougasbeautyhq #bougasbeautyjb #bougasserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasjb #bougasfreecodjb #bougasfreepostage #bougasfreecodpasirgudang #bougasbeautyserum #alldaymoisturizer #bijikolestrol #jerawatbatu #jerawatnasi #pasirgudang #mountaustin #tamandaya #ulutiram #skudai #desajaya #desacemerlang #gelangpatah #nusajaya #saujana #kotatinggi #bandarpenawar #larkin #bougasmoisturizer #bougaslover


0💬Normal

KELEBIHAN BOUGAS FACE SCRUB 💖 . 🍀 Tekstur yang lembut dan halus. 🍀 Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan. 🍀 Membantu mencerahkan kulit yang kusam. 🍀 Menjadikan kulit lebih halus dan sihat. 🍀 Membuang bintik-bintik hitam. 🍀 Membantu memudarkan parut jerawat. 🍀 Membantu kecilkan pori-pori yang besar. . 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 Or click link in bio to order☺ . #teamSYA #sales #bougasbeauty #bougasadvancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #teambougas #sideincome #viral #freegift #flawlessskin #glowingskin #2020 #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasscrub #bougassquad #Slotakasiamalaysia #tv3malaysia #bougasfeedback #malaysiaviral #bougasselangor #bougasbeautyselangor #uitm #melaka #sabah #sarawak #bougasbeautymelaka #bougasmelaka


1💬Normal

How to keep your skin hydrated? 💧 . Selain daripada pakai #AdvancedSerum & #AllDayMoisturizer. Korang kena rajin minum air putih, sekurang-kurangnya 8 gelas sehari. Bukan susah pun, betul tak? Kalau tak suka, kena cari juga cara untuk suka okay. Nak kulit cantik, kena lah usaha 💋 . 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 📲Ws 013-2265438 https://syabougasbeauty.wasap.my/ Or click link in bio @syzwnisabri to order☺ . #bougasbeautyhq #bougasbeauty #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #teambougas #sideincome #viral #freegift #flawlessskin #glowingskin #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasscrub #bougassquad #malaysiareview #malaysiatrending #bougasfeedback #malaysiaviral #bougasselangor #bougasbeautyselangor #bougassungaisireh #bougassekinchan #bougaskualaselangor #bougassawahsempadan #bougastanjungkarang


0💬Normal

Setiap Pagi punya routine, Wajib apply #bougasadvanceserum lepas tu #alldaymoisturizer and sunscreen. Baru lah bila turun kerja tu kulit rasa selesa jer. 😍😍 Just tambah sikit bedak & lipstick and you're Done.!! Terus Cantik takyah susah-susah pakai foundation suda. 💋 - Cuba share pula korg punya routine bersiap pagi sebelum pergi kerja . Mana tau lagi simple dari step cikmah 💕 - MAU SKIN FLAWLESS❓JOMM KITA BERBOUGAS SEBELUM RAYA 🥳🥳 - READY STOCK ✔️ WS FOR ORDER 📳 0128419030🛍 POSTAGE / COD LAHAD DATU TOWN WALK IN KEDAI SPEK MATA ONE OPTOMETRY (DARVELBAY) . #bougasbeautyhq #bougasbeautySabah #bougasbeautylahaddatu #bougastawau #bougassandakan #bougaskotakinabalu #ernibougas #bougascleanser #bougasserum #bougasScrub #bougasmoisturizer #bougasnokuro #cikmahbougas #postage #codlahaddatu #teamzabira


0💬Normal

Good morning 🌞 Always apply #BougasSerum and #AllDayMoisturizer before going out to keep your skin hydrate . 😊 "Beautiful skin requires commitment ,not a miracle " Have beautiful skin and healthy skin with #BougasBeauty . 💕#besthealthproduct #healthyskin #glowingskin #bepretty #becomfortable #beconfident Click link in my bio for free consultation/order ⬆️⬆️⬆️ #bougasbeauty #bougasbeautyuena #bougasaensquad #bougasserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougasmoisturizer #bougasbeautyagent #bougasbeautypahang #bougasbeautykauntan #bougasbeautybentong #bougasbeautylover💕


0💬Normal

[ALL DAY MOISTURIZER] - Yassss my fav girl @khaininakhalil dah tryyy #alldaymoisturizer. Thank you so much for your amazing feedback !! ❤️❤️ Yes, everyone need this moisturizer for day and night. Its really good. It contain #hyaluronicacid which is so good for skin moisturizing and renew skin cell. Sensitive skin pun sesuai guna. Paling penting tak bagi breakout kulit - Nak tahu lebih info tentang #alldaymoisturizer ni boleh pm aida 😊 - - #BBACHIEVERS #bougasbeautyserum #bougasmoisturizer #bougasserum #bougasbeautykedah #bougasbeautyserum #bougasbeautyjitra #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautysungaipetani #bougasbeautypenang #bougasbeautygurun #bougasbeautyperlis #testimonibougas#bougasfeedback #bougaskedah #mskinstoryteam #codjitra #codbougasjitra #codalorsetar #jitra #alorsetar #kedah #polimas #amancentral #bougascleanserkedah #moisturizerbougas


0💬Normal

Minnnnn penting sgt ke moisturizer ni min 😱 . Haaaa ni min nk bg tahu. Ada yg tanya min, apa beza min serum dgn moisturizer. . Mcm serum merawat kulit yg berjerawat, masalah kulit kusam. You guys patut guna serum! And you guys kena tahu disebabkan serum lebih cair drp moisturizer, sebab tuh kena pakai serum sebelum moisturizer ‼️ . Pening laa min. Okayyy mcm ni. Perasan kan lps je apply serum terasa macam ehh cepat nya hilang. Sebab you guys kena tahu serum dia cepat meresap ke dalam kulit. . . WHILE function moisturizer dia akn prevent water dlm skin getting out. And vitamin from moisturizer akan slowly masuk dlm kulit kita tau. Sbb tuh moisturizer penting sgt sgt dlm routine skincare sbb nk kekalkan kelembapan kulit tuh ye syg syg sekalian😭 . Bayangkan serum tak pakai. Tak pakai pula moisturizer. Bayang kan kulit korang jadi apa😱😱


1💬Normal

Assalammualaikum dan selamat pagiiiii💃 . NAK ORDER TAK TAHU MACAM MANA. NAK COD 🧐🧐 . . Hiiii Min agen Bougas Beauty 💃 . AGENT SAH BOUGAS SEPANG IS HERE 🙌 . COD AREA 🚗 📍NILAI 📍ENSTEK 📍KLIA 1 & KLIA 2 📍SALAK TINGGI 📍BANTING 📍UITM SHAH ALAM 📍UITM PUNCAK ALAM & KAWASAN SEWAKTU DENGANNYA.... . setiap kali pembelian kita nak bagi FREE GIFT "SPECIAL" & LOYALTY CARD 🧜‍♀️ Whatsapp 📲 011-21856330 CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕


1💬Normal

Siapa kata nk cantik nk kulit sihat ada limit umur ada limit utk pekerjaan. . . Ni pensyarah guyssss. Repeat serum botol yg kelima dah. Power tak power kan serum bougas ni. Lagi lagi da pakai konsisten. Mesti lah depan ank murid pon wowwwww lagi semangat nk mengajar kan kan 😁 . Siapa yg rasa tak yakin dgn kulit dia meh la pm tepi. Kita borak macam mana nk repair skin kita bg helokkkkk 😉


1💬Normal

Next Page