#minimalism

𝖫𝗎𝖼𝗄𝗂𝖾𝗌𝗍 𝗀𝗎𝗒 𝖾𝗏𝖺!💘


1💬Normal

Inorganic space ・ ・ #無機質 #壁 #wall #symmetry #キリトリセカイ #けしからん風景 #たいにーぴーぽー #minimal #archi_features #indies_minimal #val_co_member #minimalism #vivid_impact #ig_japan #ptk_japan #jp_gallery_member #MINIMALINT #japan_photogroup #lines_and_points #team_jp_ #i_c_part_member #lookingup_architecture #pt_life_ #peoplewalkingpastwalls #stairwalkers #tv_tinypeople #ザ壁部 #minimalistgrammer #大阪 #osaka


0💬Normal

“People can get distracted from what matters most. My approach tends to be focused on getting the most out of the least For example, cook the most delicious meal you can with the fewest ingredients. Or workout the entire body with the fewest basic exercises”. – Danny Kavadlo Check out the full article at: https://thriveglobal.com/stories/fitness-minimalism/ This includes sample workouts and an example day of eating from world renowned fitness expert @dannykavadlo. A man I am very proud to call ‘coach’. #calisthenics #fitness #pullups #streetworkout #strengthtraining #strength #fitness #diet #fatloss #lifestylenutrition #healthylifestyle #healthyfood #simplify #minimalism #thrive #thriveglobal #pushups #squats


0💬Normal

[🛠OPEN PAID PROMOTE PESIAR 2020🛠] Yang lagi cari kemeja buat ngampus yang simpel tapi tetep casual, harus banget cek @schouten.id . Karena disana jual kemeja premium under 150rb ajaa cuuy! Sekuuut lah #schouten #kemejapria #minimalism #PESIAR2020 #pwkunej19


0💬Normal

Happy birthday gurl. _______ #ihaveathingforminimal #whpfavoritecolor #minimalist


1💬Normal

Circling (Grand Central NYC) . . . #brass #halfcircle #minimalism #abstractart #grandcentralstation


0💬Normal

You can take a bubble bath, read a book, get a massage, or do a absolutely nothing all day.. but if you aren't right with God, none of it matters. Self-care has a place, don't get me wrong, but when our focus is constantly on ourselves, we lose sight of our true purpose. You'll realize that having an actual relationship with God can make you a little less stressed, a little happier and a lot more at peace. 🖤


1💬Normal

Banyak ngobrol dengan berbagai macam pemilik kost, apartemen, dari yang model juragan, old-money, sampe yang OKB. ⁣⁣ ⁣⁣ Tapi yang paling seru kalo udh bahas, fasilitas di setiap kost-an sih. Dari kenyamanan, keamanan, dan lingkungan. Dua dari ketiga poin tadi ada satu pengalaman si penghuni yang privacy nya diganggu oleh kamar kost lain. ⁣⁣ ⁣⁣ "Itu Mas di kost-an dlu saya lagi dikamar, tiba tiba ada flash yang nyamber dr ventilasi pintu kamar saya." sahut si penghuni ke pemilik Kos yang curhat ke gue."⁣⁣ ⁣⁣ Belom lagi ada yang motornya hilang di kost-an, ya ini standard sih. Mirip jaman gue kuliah dlu di Cikini. Temen kampus ada yang kena curanmor di kost-an di daerah Kali Pasir. ⁣⁣ ⁣⁣ Soal perpajakan juga baru tau infonya, ternyata kalo nanti pada mau bisnis kost-kost-an yaaa siapa tau gue pribadi, lo, mbah lo, bude lo cuma punya 5-10 kamar doang tenang. Itu belom kena pajak. Pajak akan menghampiri bisnis lo kalo lo punya lebih dr 20 kamar. ⁣⁣ ⁣⁣ Jadi sebelom lo ngangkang pake sarun, ngipas2in biji lo di pos siskamling atau nge gossip di mushollah, Pastiin lo udh siap bayar pajak.⁣⁣ ⁣ #bisnisproperty #kostkostan #bisniskos #fasilitas #rumah #danapensiun #minimalism #futureproperty #anakkos


0💬Normal

🥰


1💬Normal

[🛠OPEN PAID PROMOTE PESIAR 2020🛠] Yang lagi cari kemeja buat ngampus yang simpel tapi tetep casual, harus banget cek @schouten.id . Karena disana jual kemeja premium under 150rb ajaa cuuy! Sekuuut lah #schouten #kemejapria #minimalism #PESIAR2020


0💬Normal

Negative Space • • •


1💬Normal

側綁帶手袖設計,鬆緊可調整💕 . . #klothme #minimalism #elegance #fineclothing #OL #hkonlinestore #koreafashion #fashionlover #ootd #girly


0💬Normal

I hope this is real! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻


1💬Normal


1💬Normal

Finally a minimalist cafe in JB. #minimalism #cafe #coffee


0💬Normal

#minimalism


1💬Normal

우연히 무신사 들어가서 보니 페이탈리즘에서 데님 캠페인 진행중이던데?!🙆‍♂️


3💬Normal

We believe that a sale is complete only when a customer is 100% satisfied. . If you don’t fall head over heels in love with any of the products you purchase from Samrat Interiors, return it to us for an exchange or replacement. No conditions and no questions asked. . Call us at +91 9540 999 449 to fix an appointment with our sales representative, or simply walk into our store showroom to experience an exquisite collection of furniture and furnishings at B-35, I.D.C., M.G. Road, Opp. Sector-14, Gurgaon, Haryana – 122001 . . #samratinteriors #decor #design #roomdecor #artline #architecture #modernhomes #minimalism #abstract #handmade #interiordesign #furniture #outdoor #indoor #luxe #decoration #garden #home #house #instagram


0💬Normal

Ao conectar-se com sua #essncia o "porquê" da vida apresenta-se a você. Nem sempre é fácil, mas é possível e necessário. . . . . . . . #ricaessencia #essencial #proposito #sentido #logoterapia #liberdade #posgraduaço #autoconhecimento #minimalismo #menosemais #minimalism #lifestyle #flow #mindful #piracicaba #felicidade #happy #cura


0💬Normal

[🛠OPEN PAID PROMOTE PESIAR 2020🛠] Yang lagi cari kemeja buat ngampus yang simpel tapi tetep casual, harus banget cek @schouten.id . Karena disana jual kemeja premium under 150rb ajaa cuuy! Sekuuut lah #schouten #kemejapria #minimalism #PESIAR2020


0💬Normal

[🛠OPEN PAID PROMOTE PESIAR 2020🛠] Yang lagi cari kemeja buat ngampus yang simpel tapi tetep casual, harus banget cek @schouten.id . Karena disana jual kemeja premium under 150rb ajaa cuuy! Sekuuut lah #schouten #kemejapria #minimalism #PESIAR2020


0💬Normal


1💬Normal


1💬Normal

Lol reposting this from my company’s account ... I think the term “stars” may be a stretch but the sentiment is lovely and we LOVE making the series so much!!!🤩😉 . . . . Posted @withregram@bridgeport_worldwide Say hello to the stars of our #hardwarehipsters series, Jessica Erzen @jessicabridgeportworldwide and David Singer @david.bpww ! #fbf to their first episode where they took a look at TECTUS by @simonswerk_tectus // Click the link in bio to watch the episode and learn more about TECTUS. • #framelessdoors #tectus #simonswerk #door #hinges #doors #minimalism #moderninteriors #luxuryinteriors #interiordesign #details #fatfreedesign #tricky #hamptons #modernhome #contractors #hardwarehipsters @jessicabridgeportworldwide #localbeer #ipa #localbrewery #tworoads #road2ruin#KeepingMakersMaking #hardwarehipsters


0💬Normal

ยืนอยู่คนเดียว แต่ไม่เดียวดาย สหายพร้าว.... . . . . #มะพร้าว #beach #เที่ยวเมืองไทยไม่ไปไม่รู้ #amazingไทยเท่ #เที่ยวไทยเท่ #minimalism #learnminimalism


0💬Normal

[🛠OPEN PAID PROMOTE PESIAR 2020🛠] Yang lagi cari kemeja buat ngampus yang simpel tapi tetep casual, harus banget cek @schouten.id . Karena disana jual kemeja premium under 150rb ajaa cuuy! Sekuuut lah #schouten #kemejapria #minimalism #PESIAR2020


0💬Normal

Sembunyi. You can keep as quiet as you like, but one of these days somebody is going to find you. Soon. #patientisthekey #everydaymotret


3💬Normal


1💬Normal

Relax and enjoy your weekend.⁠ This beautiful minimal space is just made for relaxing 💚⁠ Join us today for a ZERO WASTE 🌱tomorrow⁠ #EcoMaxBrushes⁠ 📷@studio_jencquel⁠ :⁠ :⁠ :⁠ #bodycare #mumstheword #zerowaste #world #sunday#love #familylife #minimallife #minimal #simplicity #minimalism #minimalstyle #minimalove #instadaily #plasticfree #vegan #zerowaste #body #ethical #natural #organic #biodegradable #relax #bodybrush #dishbrush#nature #life #weekend #inspiration


0💬Normal

[] Se me apaga el sol y veo todo gris. []®E.O.


1💬Normal


1💬Normal

유채꽃 필 무렵🌼


2💬Normal

콜로세움과 한컷. #럽스타스램 #부끄럼쟁이남자친구


8💬Normal

Next Page