BOUGAS-HOPPIPOLLA SHAH ALAM

First time pakai tudung warna putih. Except waktu masa sekolah dulu² laaa😂 Maciam tak kena but sebaik okay 😜 . . Pakai all white sebab nak tunaikan umrah. Rasullullah kan suka warna putih. But actually boleh je pakai warna pape pun. ☺️ . Waktu ni from #Madinah to #Mekah. Been in Medinah for about 4 days. Cuaca kat sane MasyaAllah.. Sejuk nyamaaan. But I cannot tolerate bila dalam hotel aircond tak boleh off/adjust.24 hrs beku guys😫🥶 . Sis memang kebekuan teruk setiap kali masuk bilik. Mmg masuk bilik rase nak demam. 😫 Memang kat sane muka/badan kering dan menggelupas. Kalau korg boleh zoom out my face dah merah², mcm kesan calar² dah. Not only me semua org pun😞 . But Alhamdulillah #BougasAdvancedSerum & #Bougasmoisturizer kinda help! Or else my skin just getting worse😢 . So guys yg pergi travel overseas Always Always checkout the weather and always prepare dari Malaysia keperluan apa yg kau patut bawak. Or else you gonna spend to buy something yg ada dah tapi tak bawak. So rugi😅😅 . #umrah #umrah2020 #ziarahmadinahmakkah #traveltips #travel #travel2020 #traveldiaries

💬

❤️ 12

💬

The end of the page